BPI

Best Poultry Internacional

BPI A/S, Copenhagen, Denmark postoji 12 godina i ima dobar rast i potencijal. Ima oko 70 zaposlenih.

BPI ima predstavništva na svim kontinentima.

BPI A/S Srbija je dobila zastupništvo u maju 2014 g.

Nakon završene prve kalendarske godine, a od 2015g. BPI Srbija je dobila i zastupništvo za Bosnu da bi nedugo posle zapaženih rezultata dobila i zastupništvo za tržište Hrvatske, tj. zastupništvo za još dve zemlje ( BPI A/S Serbia/Bosnia/Croatia ), a od Novembra 2015., i Sloveniju kao tržište BPI WEST BALKAN

Delatnost firme je proizvodnja I trgovina smrznutim goveđim, svinjskim, ćurećim I pilećim mesom;

Meso je poreklom iz Evropske unije, Brazila ili Tajlanda u zavisnosti o kojem je mesu reč.

Takođe BPI poseduje svoje dve fabrike za proizvodnju mleka u prahu (obrano, punomasno …), gde su nam kupci renomirane svetske kuće Dr.Oetker I dr.

Firma je uglavnom orijentisana na proizvodnju I prodaju Pilećeg mesa iz Brazila I Thailanda što I sama skraćenica predstavlja ( BPI= Best Poultry Internacional ), Zadnjih 7 godina radi se na podizanju plasmana Goveđeg I Svinjskog mesa kako iz Evropske unije, tako I iz zemalja latinske Amerike.

Pravi BUM zadnjih dve godine predstalja Ketering linija gde se na Tajlandu pripremaju razni komadi piletine koji su polupripremljeni za jelo. U pitanju su pileće kockice, rezanci, pileći ražnjići, I sve to marinirano I ne marinirano. Pored snabdevanja poznatih svetskih brendova brze hrane, pripremljeno je I pakovanje koje je dostupno širem krugu potrošača kupovinom kreoz supermarkete.

Klijenti su nam isključivo fabrike za proizvodnju i preradu mesa većeg kapaciteta, iz razloga što se roba prodaje isključivo po vozilu ( cca 22000 kg.)

Saradnja se obavlja na taj način što se finansijski podaci klijenta šalju u Holandsku osiguravajuću kuću Atradius, kako bi se dobilo osiguranje.

-Sradnja je moguća samo ukoliko klijent dobije osiguranje (mogućnost odloženog plaćanja),

-ili da priloži bankarsku garanciju (mogućnost odloženog plaćanja)

-ili izvrši avansnu uplatu.

Cene se formiraju na paritetu exw, ali je moguce I na paritetu CIP hladnjača kupca.

Ovo je najkaće predstavljanje naše kompanije I kancelarije- zastupništva.

Bilo bi nam jako drago da nas možete primiti I saslušati duze predstavljanje kompanije, kao I mogućnost da Vam budemo potencijalni dobavljač koji će dobrim ponudama, kvalitetom partnerskim odnosom opravdati ukazano poverenje.

Link za BPI site

Link za company film

Поделите ову страну

MEAT ING DOO, Takovska 35-III, 11000 Beograd, Serbia, Tel: +381 11 33 48 404, e-mail: office@meating.rs